MAN WORDT AUTOSHOWROOM UITGESCHOPT, WAT ER VERVOLGENS GEBEURT, ZAL JE VERBIJSTEREN!

Herbert van Dijk, 21 en uit Nieuwegein, vindt zichzelf een gewone jongen. Hij heeft een normale baan, vaste verkering en hij houdt enorm van auto’s. Je kunt dus begrijpen dat hij geschokt was toen hij naar een dealer ging om wat rond te kijken en de deur werd uitgeschopt omdat hij “te arm” zou zijn. Maar je zult sprakeloos zijn als je ziet wat er de volgende dag gebeurde, toen hij wraak ging nemen.

Herbert liep op een zaterdagochtend door de showroom van een duur automerk. Hij doet dit zo ongeveer één keer in de maand, “gewoon om te kijken”, zoals hij zegt. Herbert vertelde ons dat “ik gek ben op auto’s en alleen wat rondkeek. Ik heb een kleine blog waar ik beoordelingen schrijf en ik ga af en toe naar een andere showroom. Ik val niemand lastig, stel geen vragen en vraag ook niet om een testrit. Ik weet dat ik deze auto’s toch niet kan betalen en laat de verkoper met echte klanten praten”. Maar toen werd het gemeen…

Herbert zei “Ik hield me met mijn eigen zaken bezig, toen er een verkoper naar me toe kwam en zonder hallo te zeggen vroeg of ik zelfs maar de aanbetaling van deze auto’s zou kunnen betalen. Misschien had hij een rotdag, maar dat is nog geen reden om je zo te gedragen”. Ik was geschokt en kon geen woord meer uitbrengen. Toen belde de verkoper de beveiliger en zei hem “Hij koopt toch niks, hij is waarschijnlijk te arm” en begon hard te lachen. Ik moest vertrekken en was niet langer welkom.

Maar dat is nog niet het hele verhaal…
Herbert ging weg en voelde zich terneergeslagen, geërgerd en boos, maar hij wist dat hij niets kon doen. Herbert vertelde ons “De favoriete film van mijn vriendin is Pretty Woman. Ik wou dat ik die scène kon naspelen, waarbij ik terugkom, een stapel geld op tafel leg en de auto koop”.

Die avond keek Herbert op tv naar zo’n programma waarin mensen oude antieke spullen op hun waarde laten schatten. Het bleek dat één voorwerp, een vaas, geschat werd op € 250.000, omdat er maar vijf stuks bekend waren in de hele wereld. Hier wordt het interessant.

Het bleek dat Herbert exact dezelfde op zolder had staan! Hij herinnerde zich dat hij hem daar had neergezet toen hij naar zijn nieuwe huis ging. Hij liet de waarde schatten en voilà: hij was echt en meer dan € 200.000 waard! Hij zette hem meteen te koop en verkocht hem voor maar liefst € 327.000!

Het eerste wat hij deed? Naar de concurrent gaan en een gloednieuwe auto kopen!

Wij wensen Herbert voor de toekomst het allerbeste!

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *